Sampo valetas klientidele

04. november 2008, 10:12

Sampo Pank lubas, et alates oktoobrist on
pank laenulepingu üldtingimusi muutnud selliselt, et tal on õigus ühepoolselt
laenuintressi marginaali muuta, teatades sellest kliendile üks kuu
ette. Veel täna hommikul oli panga kodulehel info hoopis teine.

Panga kodulehel oli kirjas järgmiselt: “Euribor on euro ametlik hind ehk intressimäär üleeuroopalisel pankadevahelisel rahaturul. Euribor muutub küll iga päev, kuid laenulepingus fikseeritakse intressimäär Teie poolt valitud perioodiks. Marginaal on intressimäära fikseeritud osa, mis ei muutu."

Sampo Pank, kes kutsub laenuvõtjaid vana panga enda vastu vahetama, teatas aga eile, et viis laenulepingusse täiendavad punktid, mis võimaldavad tal näiteks inflatsiooni tõustes laenuintressi tõsta.

Uudise peale saatis Sampo Pank vabanduse eksitava info pärast. "Vabandame kodulehel toodud eksitava info pärast, mis oli jäänud inimliku eksimuse tõttu parandamata. Kindlasti polnud meie eesmärgiks klientidele valeinformatsiooni jagada. Käesolevaks hetkeks kinnitame, et kodulehel on info parandatud," kommenteeris panga kommunikatsioonijuht Anneli Rõuk .


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. November 2008, 16:11
Otsi:

Ava täpsem otsing