Üks küsimus: Kui palju olete viimasel ajal pidanud koondama?

ÄP 17. november 2008, 00:00

Tarvo Vaasa, Tamro Eesti OÜ juht
Meie ei ole pidanud ühtegi inimest senini koondama. Inimesed on ettevõttes suurim väärtus, viimane asi, mida puudutada. Igas ettevõttes annab leida reserve ja efektiivsust suurendada mõnel muul moel. Ei pruugi kohe inimeste kallale minna.

Toomas Vara, TV3 juht
Meie ei ole koondanud. Palju teenust ostetakse sisse, mistõttu telekanal oma inimesi koondama ei pea. Meil on nii õhuke organisatsioon, et mina olen oma koondamised juba eelmiste aastate jooksul ära teinud ja nüüd nendel "toredatel aastatel" ei pidanud ma vajalikuks väga palju inimesi juurde võtta.

Aare Neudorf, Harju Ehituse tegevjuht
See sõltub sellest, mis järgmise aasta alguses ehitusturul juhtub. Kui ehitus täiesti lõpeb, siis pole enam ühtegi ehitajat enam tarvis. Seni oleme koondanud vaid kaks inimest ning sel aastal ilmselt rohkem koondamise vajadust ei ole, sest vanad lepingud on alles täitmisel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing