Novatours ei saa lõpmatuseni alla omahinna müüa

15. veebruar 2009, 17:34

Reisikorraldaja Novatoursi turundusjuhi
Olev Riisbergi sõnul on turul olnud palju sooduspakkumisi alla omahinna, kuid
lõpmatuseni seda firma kahjumi arvelt tegema jääda ei saa.

„Nii soodsalt, nagu seni on reise pakutud, ei saa enam edasi pakkuda. Lõpmatuseni alla oma hinna ei saa müüma jääda. See on puhtalt firma kahjumi arvelt. Osaliselt maskavad ka lennupiletid rohkem, kui osad sooduspakkumised. Eks reisikorraldajad on kõik oma valikuid veidi koomale tõmbamas. Sihtkohad, mis pole eelmistel aastatel olnud nii populaarsed, need võetakse lihtsalt maha,“ märkis Riisberg.

Novatoursi populaarseimad pakkumised on Egiptus ja Türgi, samuti Kanaari saared ja Kreeta. „Praegu on puhkus Saaremaal kallim kui Türgis või Egiptuses, hinnaga teeb välisturism siseturismile hetkel küll ära. Inimesed tahavad pimedast põhjamaakliimast vähemalt nädalaks sooja päikese alla saada,“ lausus Riisberg.

Majanduslangus ja koondamised on tema sõnul meedias liiga ära leierdatud teemad. „Meie hindame oma finantsvõimeid kainelt, kuid kuna oleme rahvusvaheline ettevõte, siis meil on eelised. Need, kes on väiksemad ja kel on hämaram finantstaust, neil on seis kahtlasem. Meil on tugev finantskontroll taga ja meil hetkel raskusi pole.“ Samas ei välistanud turundusjuht, et käesolev aasta turule erinevaid muudatusi tuua võib. „Kindlasti mingisuguseid muutusi tuleb. Kuid meie turg on väga väike ja siin on palju reisikorraldajaid, võrreldes näiteks Leeduga. Meie oleme oma osalt turuliidrid ja üritame seda hoida," märkis Riisberg.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. July 2009, 10:06
Otsi:

Ava täpsem otsing