Rahamure ajas abielupaari oma elu kallale

04. märts 2009, 07:45

Ööl vastu pühapäeva võtsid endalt ühiselt
elu Grossi Toidukaupade kaupluse juhataja ja tema abikaasa; vabasurma tõenäoline
põhjus on üle pea kasvanud rahamured.

Pühapäeva hommikul leidsid ärevaks tegevat vihjet kontrollima tulnud politseinikud Harjumaal Anija vallas Rasivere külas oma kodust surnuna Tallinnas Tammsaare teel asuva Grossi Toidukaupade kaupluse naisjuhataja ja tema abikaasa, kirjutas Postimees.

Majast kogutud tõendid, hüvastijätukiri ja öösel saadetud enesetapukavatsusest rääkiv mobiilisõnum andsid politseile alust järeldada, et abielupaar võttis endalt ise elu. "Sasipuntrasse jooksnud elu. Raha," nentis lühidalt kauplusejuhataja poeg.

Teada on, et pühapäev oli naisele viimane päev kauplusejuhataja ametis, esmaspäeval pidi ta tööle asuma Tallinna keskturu juures asuva Grossi kaupluses, kuid madalama palgaga, vahetuse vanema ametikohal.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. March 2009, 07:45
Otsi:

Ava täpsem otsing