Miller: uue auto ostan kahe aasta pärast

24. märts 2009, 19:20

AS Smarten Logisticsi juhatuse esimees Mait
Miller lubab Äripäeva päevaküsimusele vastates, et uue auto ostab ta kahe aasta
pärast, mil senise masina kasutusrent lõpeb.

"Uue auto plaanin osta siis, kui praegusel autol lõppeb kasutusrent, see juhtub kahe aasta pärast. Kasutusrendil on kokku lepitud jääkväärtus ja minu teada on ennetähtaegne lepingu lõpetamine väga kulukas, tänasel turul ei leia ju rendigraafikujärgse hinnaga autole ka väga kergelt uut klienti. Sealt kogu see matemaatika algab. Kui ka mõni uus mudel meeldib ja hinnad on head, siis olemasoleva auto ennetähtaegse realiseerimisega saab nii suure kahju, et vahetusel pole mõtet," selgitab Miller.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. March 2009, 20:14
Otsi:

Ava täpsem otsing