Lahutus: Amserv sai Valoori ja Elke Mustakivi Auto

01. september 2009, 14:24

Konkurentsiamet teatas täna, et andis loa
koondumisele, millega Amserv Auto AS omandas valitseva mõju ASi Valoor üle ja
Elke Grupi AS Mustakivi Auto ASi üle.

Konkurentsiameti 31. augusti otsusega anti luba koondumisele konkurentsiseaduses § 19 lg 1 p 2 sätestatud viisil, seisis Ametlikes Teadaannetes. Ettevõtted teavitasid konkurentsiametit oma koondumisplaanidest 19. augustil.

Siin ei ole midagi keerulist, selgitas Äripäevale konkurentsiameti nõunik, kelle sõnul olid Valoor ja Mustakivi Auto siiani Amservi ning Elke ühisel valitsemisel. Paralleeli tuues lahutasid Amserv Auto ning Elke Grupp oma abielu ning jagasid ühised lapsed, üks vanematest sai poja, teine tütre.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. September 2009, 18:47
Otsi:

Ava täpsem otsing