Leito: TV3 uudised ei ole igavad

16. oktoober 2009, 18:43

TV3 juht Priit Leito ütles, et sügishooajal
on TV3 programm konkurentide omast tugevam ning et TV3 uudiste eesmärk on
pakkuda kvaliteetset uudist inimlähedases vormistuses.

Mis Teie käe all esimesena TV3s ja StarFM-is muutub, küsis lugeja telekanali juhilt.
"Ei taha kõiki kaarta avada. Loodame rõõmustada sisuka kevadprogrammiga," ütles Leito Äripäeva online-intervjuus.

"TV3 uudised ei ole igavad. Õnneks on päevu, mil halbu uudiseid on vähe ja siis võib nii tunduda. Kui tõsisemalt rääkida, siis peame uudistesaadet TV3-e üheks prioriteediks ning tahame, et see oleks parim uudistesaade Eestis. Soovitan jälgida arenguid! Uudistega ei lähe tegema me ei Reporterit ega AK-d. Tahame pakkuda kvaliteetset uudist inimlähedases vormistuses," rääkis Leito.

Kanal 2-st möödumine on kahtlemata eesmärk, mingit tähtaega selles osas aga paika pandud ei ole. "Kliendid ei osta reeglina kõiki vaatajaid, pigem keskenduvad oma toote sihtgrupile. Reklaamiandja jaoks on kõige olulisem sihtgrupp 15-49, kus meil näiteks eelmisel nädalal oli TOP 10s neli saadet," vastas Leito küsimusele, miks on Kanal2-l TOP10s TV3st rohkem saateid.

Lugeja tahtis ka teada, mida kavatseb Leito muuta, et õigustada kanali olemasolu ehk tuua ta tagasi tegijate hulka ja kas ta ei karda, et kanali omanike suur kasumiahnus vähem vahendeid kätte jätab. "Usun, et sügishooajal on meie programm konkurentide omast tugevam. See kajastub ka vaatajanumbrites. Käeoleval aastal omanike kasumiahnusest rääkida ei ole põhjust," vastas Leito.

MTG on börsifirma ja seetõttu ei saa konkreetseid käibe ja kasumi numbreid praegu välja öelda, märkis ta. Kuna reklaamiturg on langenud, siis käive on vähenenud kõigil Eesti meediaettevõtetel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. October 2009, 18:43
Otsi:

Ava täpsem otsing