Lugeja arvab

ÄP 05. november 2009, 00:00

    Juhtkiri: väike kodutöö riigikogule
  • Meie poliitikud ongi ausad. Katsed neile pidevalt varju heita on hoopis ebaausad. Kõik teavad, et ajakirjanduses võidab esimene sõnum. Kui hiljem välja tuleb, nagu enamasti, et asja polegi, on asi juba tehtud ja õigustamist ei võta enam keegi tõsiselt.
  • Vaata nüüd natuke peeglisse ja punasta, poliitikud on ausad, kui see on neile kasulik.
  • Mitte millegagi pole tõendatud, et need ettevõtted tegelikult maksid poliitikute eest. Rahumägi, Antropovi loos on paljad väited, tõestusi pole ega ka tule! Ojulandil on sutsu keerulisem, ent sisu sama... Keegi ei suuda seda tõestada, et ettevõtte kinnimakstud valimisüritus. Kuigi... kehvalt näib küll.
  • Niisuguste asjade avalikustamine on igati õige. Valijail on võimalus järeldusi teha. Mina olen teinud ja teen edasi. Õnneks on häid valikuid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 18:54

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing