• Jaga lugu:

  Facio müüs osaluse Metro Plazas Habakukkede ettevõttele

  Väärtpaberikeskuse andmeil on praegu Focus Kinnisvara osanikud Pedragon Investments Limited 80,7 ja MCM Holding OÜ 19,3 protsendiga. Äriregistri andmeil kuulus 19,3% ettevõttest veel oktoobri alguses Facio Ehitusele.
  Facio Kinnisvara tegevjuhi ning Facio Ehituse nõukogu esimehe Toomas Trompi sõnul ei tohiks midagi muutunud olla. "Me kunagi ostsime Focus Kinnisvara 19,3% osaluse ja minu teada ei ole me seda müünud," ütles ta. Võib-olla midagi on sassi läinud, lisas Tromp.
  Facio Ehituse juhatuse esimehe Riho Kalve esialgne kommentaar oli, et osaluse müük ei vasta kindlasti tõele. Pärast väärtpaberikeskuse andmetega tutvumist ei soovinud Kalve teemast rääkida. "Kui ühe 40 000kroonise omakapitaliga osaühingu osakuid võõrandatakse, siis see ei ole mingi meediasündmus," põhjendas ta.
  Ka Focus Kinnisvara ja MCMi juhatuse liige ning osanik Sulo Nigul ei soovinud tehingut kommenteerida.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Juhtimine avalikus sektoris meenutab absurdiklassikat
Riigikogu erakondade tagatubades ei säästeta jõudu leidmaks sobivat kulpi, millega presidendivalimiste katlast rammusamad palad välja õngitseda, samal ajal kui avalik sektor eesotsas valitsusega ägab süvenevas juhtimiskriisis, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Riigikogu erakondade tagatubades ei säästeta jõudu leidmaks sobivat kulpi, millega presidendivalimiste katlast rammusamad palad välja õngitseda, samal ajal kui avalik sektor eesotsas valitsusega ägab süvenevas juhtimiskriisis, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Raadiohitid: investori kallis viga ja verelaskmine Hiinas
Sel nädalal kõnetasid Äripäeva raadio kuulajaid kõige enam investeerimisõppetunnid ning kommentaarid värsketele majandusnäitajatele.
Sel nädalal kõnetasid Äripäeva raadio kuulajaid kõige enam investeerimisõppetunnid ning kommentaarid värsketele majandusnäitajatele.
Nutikas andmete kasutamine avab uued võimalused
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.