Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Fond süstib Balti turule 200 mln eurot

  BPT Asset Managementi uus fond investeerib kolme aasta jooksul Balti turule kokku 200 miljonit eurot.

  Baltic Opportunity Fundi investeeringud keskenduvad büroo- ja kaubandussektorile, vähemal määral ka muudele kinnisvarasektoritele nagu logistika, kergetööstus ning avaliku ja erasektori koostööprojektid, teatas fond.
  “Eesti, Läti ja Leedu on meie jaoks alati olulised turud olnud -- usume sellesse piirkonda, omame siin tugevat meeskonda ja otsime uusi projekte,” ütles BPT juhatuse esimees Indrek Hääl. “Investorite huvi regiooni vastu on viimase kuu kuu jooksul märgatavalt elavnenud. Fond on uutele investoritele avatud ja senine huvi on olnud ootuspäraselt positiivne.”
  Hääle sõnul keskenduvad uue fondi investeeringud eelkõige pealinnadele – Tallinnale, Riiale ja Vilniusele, eelistades kesklinnas või selle läheduses asuvaid äripiirkondi.
  80% fondi mahust investeeritakse stabiilse rahavooga projektidesse, kuni 20% muudesse projektidesse nagu forward financing ja pooleliolevad arendusprojektid.
  Baltic Opportunity Fundi maht on 200 miljonit eurot, mis investeeritakse täies mahus kolme aasta jooksul. Fondi tähtaeg on viis aastat. Miinimuminvesteering nii institutsionaalsetele kui erainvestoritele on 50 000 eurot. Fondijuht on Tarmo Karotam, kes on töötanud BPT investeerimisanalüüside ja investorsuhete valdkonnas pea viis aastat.
  2001 asutatud BPT on üks Läänemere piirkonna kinnisvarainvestoreid. Omades enam kui 500 000 ruutmeetrit esinduslikku äripinda soovib ettevõte pakkuda oma investoritele ja rentnikele häid kinnisvaralahendusi. BPT peakorter asub Kopenhaagenis, lisaks on ettevõttel kontorid Tallinnas, Riias, Vilniuses, Berliinis, Gdanskis, Varssavis ja Moskvas.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Vastulause: tarneahelate ümberkujundamisega seotud väljakutseid maksab tõsiselt võtta
Tuleb küsida, mil määral õnnestub ettevõtetel kanda kasvanud sisendhinnad üle lõpptoodangu hindadesse, kirjutab Arenguseire Keskuse ekspert Uku Varblane vastukajas Eesti Panga ökonomisti Kaspar Oja kriitikale.
Tuleb küsida, mil määral õnnestub ettevõtetel kanda kasvanud sisendhinnad üle lõpptoodangu hindadesse, kirjutab Arenguseire Keskuse ekspert Uku Varblane vastukajas Eesti Panga ökonomisti Kaspar Oja kriitikale.
Euroopa aktsiaturud on tugevas languses
Keskpankurid jagasid eile Portugalis toimunud majandusfoorumil tumedaid sõnumeid, mis on täna viinud Euroopa börsid langusesse. Sarnast saatust on oodata täna ka USA turul.
Keskpankurid jagasid eile Portugalis toimunud majandusfoorumil tumedaid sõnumeid, mis on täna viinud Euroopa börsid langusesse. Sarnast saatust on oodata täna ka USA turul.
Uueks ehituse asekantsleriks saab Ivo Jaanisoo
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Raadiohommikus: kuumast suvest ja taasterahastust
Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis tuleb juttu töötamisest põrgukuumuses, kalevi alla pandud suurprojektidest ning julgeolekust.
Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis tuleb juttu töötamisest põrgukuumuses, kalevi alla pandud suurprojektidest ning julgeolekust.
Raadiohommikus: autode hinnaralli jätkub, kuid asi pole tarnetes
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis on põnevat kuulamist kõigile neile, keda huvitavad autode hinnatõusu põhjused ja väljavaated.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis on põnevat kuulamist kõigile neile, keda huvitavad autode hinnatõusu põhjused ja väljavaated.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.