Katre Pilvinski • 10. november 2010 kell 16:31

Estonian Air teenis kolmandas kvartalis 45 miljonit kasumit

Estonian Air teenis kolmandas kvartalis 45 miljonit krooni kasumit, teenides pärast kevadist tuhaprobleemi taas tulu.

„Plusspoolel oleksime olnud ka käesoleva aasta kümne kuu lõikes, kui poleks olnud ligi 10 miljoni kroonini ulatuvaid aprillikuu tuhakahjusid. Kümne kuu lõikes on positiivsed ka firma rahavood,“ ütles Delfile Estonian Airi avalike suhete juht Ilona Eskelinen.

Tema sõnul on tänu möödunud aastal lõpule viidud restruktureerimisele rahvuslik lennufirma praegu tunduvalt tugevamas seisus kui aasta tagasi.

„Samuti on loodud hea baas uue omanikestruktuuri ja tugevama kapitali näol, et liikuda edasi toodete ja teenuste arendamisega ning kindlustada suureneva konkurentsi tingimustes positsioone koduturul,“ lisas Eskelinen.

 

Hetkel kuum