Birjo Must • 10. juuni 2011 kell 4:50

ERGO juht: see on kompliment, et meie töötajad on nõutud

Minu arvates on see ERGOle komplimendiks, et meie töötajad on nõutud ka teistes ettevõtetes ning et neile heas mõttes “jahti peetakse”, räägib ERGO Kindlustuse juhatuse esimees Kestutis Äripäevale antud intervjuus.

Küsimusele, miks on viimase nelja aasta jooksul ERGO Kindlustusest lahkunud mitmed ettevõtte juhatuse liikmed ja võtmetöötajad, vastas juht üldsõnaliselt: „Tulenevalt kindlustusvaldkonna spetsiifikast on loomulik ning paraku kujunenud ka pigem reegliks, et inimesed liiguvad erinevate seltside vahel valdkonna sees. Ka ERGOga on viimastel aastatel liitunud väga häid inimesi ning oleme suutnud hoida ka nn raudvara.“

Seda, et ERGO Kindlustuse turuosa on viimastel aastatel langenud, peab juht loomulikuks. Turuosa ajutine langus on muutuvas ja konkurentsitihedas keskkonnas täiesti loomulik, sõnab ta.

„Eks ikka on nii, et uued turule tulijad, kes on aktiivsemad ja agressiivsemad näpistavad tüki turuosast ja klientidest juba pikemalt turul tegutsenud tegijatelt,“ lausus Bagdonavicius.

Pikemalt loe intervjuud Kestutis Bagdonaviciusega tänasest Äripäevast.

Hetkel kuum