Rõtov: palgatõus käsikäes sisetarbimise suurenemisega

Anne Oja 23. juuni 2011, 17:38

Äripäeva peadirektor Igor Rõtov seob palgatõusu sisetarbimise suurenemisega. Kui sisetarbimine tuleval aastal suureneb, tõuseb ka Äripäeva töötajate palk.

15. juunil avalikustatud Eesti Panga majandusprognoosis manitses keskpank liiga kiire palgakasvu eest, soovitades vältida palkade indekseerimist ja muul moel tõstmist. Delovõje Vedomosti küsis ettevõtjatelt, kas nad on valmis keskpanga soovitusi järgima.

"Kahtlemata mitte. Eesti Panga arvamus on tark, kuid iseenesest piisavalt mõttetu," leidis Äripäeva peadirektor Igor Rõtov. "Meie ettevõte tegutseb turusituatsioonis ja palkade tõstmine ei sõltu meil sellest, mida keskpank räägib. Loodan, et järgmisel aastal kasvab meil sisetarbimine ja siis tõstame me ka palku."

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    23. June 2011, 17:38
    Otsi:

    Ava täpsem otsing