• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Loe, kes on LHV uued aktsionärid

  Oktoobris toimunud aktsiaemmisiooni käigus ostsid LHV Panga aktsiaid paljud Eesti tuntud suurettevõtjad. Kokku kuulub neile 21 protsenti pangast.

  Äripäev kirjutas mõni päev tagasi, et pärast LHV Groupi uute aktsiate emissiooni grupi aktsiakapital suurenes. Panga suuromaniku Rain Lõhmuse osalus vähenes 54,1 protsendilt 46 protsendile.
  Tänane Postimees kirjutab, et 21% aktsiatest kuulub 19-le Eesti ettevõtjatele ja investorile, kellest suuremad aktsionärid on Tartu Kommertspanga asutaja ja Hansapanga suuromaniku Rein Kaarepere lesk Mai Kaarepere (6 protsenti aktsiatest), endine hansapankur Tõnis Sildmäe (4), kinnisvaraärimehed Jaanus Otsa (3) ja Olaf Herman (3), AS kodumaja juht Lembit Lump (2), ehitusärimees Rein Kiudsoo (1) ning mööbliärimehed Rolf ja Rikard Relander (1).
  77% aktsiatest kuulub kuuele LHV Groupi nõukogu liikmete, kelleks on Rain Lõhmus (46 protsenti aktsiatest), Andres Viisemann (15), Tiina Mõis (6), Heldur Meerits (5), Hannes Tamjärv (3) ja Raivo Hein (2).
  LHV Pank teenis üheksa kuuga 2,1 miljonit eurot puhast teenustasutulu, 1,5 miljonit eurot puhast intressitulu ja 0,4 miljonit eurot finantstulu. Kokku oli panga puhastulu 4,0 miljonit eurot, kulud 6,4 miljonit eurot ja kahjum 2,7 miljonit eurot.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Nädal raadios: Enefit Green, olümpiavõitja ja spordiajakirjaniku investeeringud ning kinnisvara flippimine
Lõppeval nädalal osutusid enim kuulatuteks hommikuprogrammides lahatud teemad – olümpiavõitja Gerd Kanteri investeeringud ning investor Toomase soovitused Enefit Greenist kasumi võtmiseks. Samuti kuulati saateid kinnisvara teemadel ning spordiajakirjanik Aet Süvari investeerimiskogemuse jagamisest.
Lõppeval nädalal osutusid enim kuulatuteks hommikuprogrammides lahatud teemad – olümpiavõitja Gerd Kanteri investeeringud ning investor Toomase soovitused Enefit Greenist kasumi võtmiseks. Samuti kuulati saateid kinnisvara teemadel ning spordiajakirjanik Aet Süvari investeerimiskogemuse jagamisest.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.