• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vene valimised jätsid börsi külmaks

  Venemaal selgusid valimistulemused, mis näitavad, et Putini Ühtne Venemaa on vähemuses, kuid kommunistid said kohti juurde.

  Vaadates börsilt reaktsioone, siis need puuduvad. Micex indeks on tõusnud 0,2 protsenti ja RTS indeks 0,1 protsenti.
  Mujal Euroopas valitseb oluliselt suurem rohelus. Stoxx 600 indeks on tõusnud 0,8 protsenti. Ühendkuningriigi aktsiaturg on tõusnud 0,6 protsenti, Saksamaa 0,8 protsenti, Prantsusmaa 1,2 protsenti, Hispaania 1,6 protsenti, Šveits 0,4 protsenti, Itaalia 2,2 protsenti. Põhjamaades on Taani aktsiaturg tõusnud 0,1 protsenti, Soome 1,1 protsenti, Norra 1,1 protsenti ja Rootsi 0,6 protsenti. Eesti aktsiaturg langes 0,4 protsenti, Leedu 0,7 protsenti, kuid Läti tõusis 0,4 protsenti.
  Eriti tugevalt esinevad pangaaktsiad, välja arvatud Commerzbanki aktsia, mis on kukkunud üle nelja protsendi. Saksa valitsus olevat Spiegeli andmetel valmis reaktiveerima pankade päästmise fondi, kui Commerzbank ei suuda tuleva aasta esimesel poolaastal kaasata piisavalt kapitali.
  Näiteks Briti FTSE 100 indeksis on kõik pjedestaalikohad enda kätte võtnud pangaaktsiad. Lloyds Banki aktsia tõusis 6,2 protsenti, Royal Bank of Scotlandi 4,5 protsenti, Barclays 3,4 protsenti.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Dow ja S&P 500 tõusid uute rekorditeni
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.