12. detsember 2011 kell 10:34

Ekspressi käive käib tõusuteed

AS Ekspress Grupi novembrikuu käive kasvas aasta varasemaga võrreldes ligi 10%, mille kasvust poole moodustas Eesti Päevalehe omandamine.

Kontserni käive kasvas novembris 9,5%, teatas firma börsile. Elimineerides Eesti Päevalehe  omandamise mõju, kasvas käive 4,7%. Online-meedia segmendi käive kasvas 25,3%.

Võimsaima tulemuse tegi Delfi Eesti, kasvades üle 45%. Perioodiliste väljaannete segmendis kasvasid kõigi ettevõtete reklaamitulud, parima tulemuse tegi Eesti Ekspressi, Maalehe ja Eesti Päevalehe kirjastaja. Ajalehtede tellimistulud püsisid eelmise aasta tasemel.

Ajakirjade tellimistulud Eestis langesid, Leedus aga kasvasid. Kogu perioodiliste väljaannete segment kasvas 9,1%. Elimineerides Eesti Päevalehe omandamise mõju, oli kasv negatiivne 3,9% mõjutatuna eelkõige vähenenud raamatute kirjastamise käibest. Trükiteenuste segment kasvas 8,8%.

Autor: Fredy-Edwin Esse, California

Hetkel kuum