Romet Kreek • 12. juuli 2012 kell 10:03

Armee hakkab olümpiat turvama

Suurbritannia valitsus teatas, et Londoni olümpiamängude turvalisust hakkavad tagama Briti väed, kuna lepinguline turvafirma G4S ei ole personali nappusel seda võimeline tegema, vahendab Bloomberg.

"Teema kerkis üles üleöö,“ ütles siseminister James Brokenshire.

"See on pretsedenditu ja väga keeruline turvapalkamine ja paigutuse ülesanne. Ja kõik see käib väga tiheda graafiku alusel,“ teatas G4S. Ettevõttel on 4000 inimest sajal olümpiaobjektil. Veel 9000 inimest on läbimas väljaõppe viimast etappi.

"Oleme kogenud mõningaid viivitusi sooviavalduste läbivaatamisel viimases etapis, kuid töötame ekstreemselt kõvasti, et protsess oleks võimalikult kiire,“ teatas G4S. "Me mõistame valitsuse otsust tuua täiendavaid ressursse nii kiiresti kui võimalik. Töötame koos Olümpiakomitee, sõjaväe ja teiste agentuuridega, et tuleks turvaline olümpia."

Hetkel kuum