• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Dollari aastas teeninud juht lahkub

  Citigroupi juht Vikram Pandit teatas, et astub panga tegevjuhi kohalt tagasi.

  2007. aastal Citigroupi etteotsa asunud Panditi asemel asub USA suuruselt kolmandat panka juhtima seni Citigroupi Euroopa, Lähis-Ida ja Aafrika haru juhtinud Michael Corbat, vahendab Bloomberg.
  Lisaks Panditile astub tagasi panga president ja tootmisjuht John Havens. Selle tagajärjel jääb pank ilma tandemist, kes juhtis ettevõtte läbi 2008. aasta kriisi, kui pank päästeti valitsuse poolt 45 miljardi dollari eest ära.
  "Arvestades viimastel aastatel saavutatud edu, jõudsin ma järeldusele, et on õige aeg anda Citigroupi juhtimine üle kellelegi teisele," ütles Pandit pressiteates. "Mike on täpselt õige inimene vastu astuma eesseisvatele rasketele katsumustele."
  Panditi ametlik palk oli 2009. aastal ja enamuse 2010. aastast kõigest 1 dollar, misjärel hakkas ta saama kopsakaid preemiaid. Mullu oleks Panditi põhipalk koos preemiatega küündinud 15 miljoni dollarini, kuid kevadel toimunud korralisel aktsionäride üldkoosolekul lükkasid firma omanikud motivatsioonipaketi tagasi põhjendusega, et juht ei ole väärt sellist summat aasta eest, mil firma aktsia hind kukkus 44%.
  Autor: Fredy-Edwin Esse, California
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Ettevõtjad teevad katkiste kristallkuulide kiuste kasvuplaane
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.