• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tero Taskila häbiväärne hukkamine

  Isegi kui Tero Taskila ei saanud Estonian Airi juhina tõesti hakkama, on tema tanki lükkamine lennufirma hädades süüdistatuna põhjendamatu.

  Lennufirma pühkis enne uue juhi esitlemist temast käed puhtaks, Taskila oli sündmuste kulmineerudes juba lennufirmast lahkunud, temalt kommentaare saada ei õnnestunud. Ent just seda oleks vaja olnud. Vaja olnuks selgitusi: milliseid eesmärke Taskila täitis, millega toime ei tulnud; millest tuleneb veendumus, et senine juht ei suuda uut suunda ellu viia, kuidas tagatakse eesmärkide täitmine uue juhiga jne.
  Praegu on Estonian Airi kahjumi ees vastutavaks patuoinaks tembeldatud Taskila, kuigi otsuseid lennufirmas ei langetanud üksi tema, vaid juhatus nõukogu heakskiidul. Samuti polnud paljud lennufirma probleemid vaid temast, vaid eelmiste juhtide otsustest tingitud – lennukite hanked, kütuselepingud.
  Tundub, et Taskilast lahtisaamisega läks kiireks. Lennufirmalt ajakirjandusele saadetud uue juhi CV oli inglise keeles, tema foto pildifaili asemel esitlusprogrammis. Taskila suletus ja hüvitisest mitteloobumine viitab solvumisele. Kas  enne teede lahknemist mindi inetult raginasse?
  Loodetavasti saab peaminister uue juhi palgast aru ega pea tema tööd seetõttu avalikult õõnestama, majandusminister ei distantseeri end juhile hinnangut andes vastutust nõukogule lükates ning eestlastel on olulisem lennufirma tulevik, mitte ei takerduta taas väiklaselt palganumbrisse.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Tallinna Sadama kommertsjuht ostis 10 000 euro eest aktsiaid
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Põllumajandustootjate TOP: olukord on pinev, aga samas ka põnev
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Digi-Eesti lööb Dubai Expol laineid burgeriga
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.