• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USA börs: Netflix piirab Icahni aktsiate omandamist

  USA börsiindeksid tõusid täna vähesel määral, sest investorid kõhklesid enne lähenevaid presidendivalimisi suuri tehinguid läbi viia, vahendas CNBC.

  Dow Jones: 13 112   +19   +0,15%Nasdaq: 2999   +17   +0,59%S&P 500: 1417   +2   0,22%
  Apple'i aktsia hind tõusis 1,36%, kui teatas kolme miljoni iPadi müügist, mis pandi reedel müüki nii iPad mini kui neljanda generatsiooni iPadina.
  Netflix tõusis 1,74%, kui teatas aktsionäride õigusi kaitsvast plaanist võimaliku ettevõtte ülevõtmise vastu. Otsus tehti seoses Carl Icahni kiireneva osaluse suurenemisega.
  Telekommunikatsiooniettevõte Time Warner Cable kukkus 6,36%, kui ei suutnud täita kolmandaks kvartaliks seatud ootusi väheneva kasutajatehulgaga.
  Toyota aktsia tõusis 4,56%, kui ettevõte suurendas terveks aastaks seatud prognoose.
  Elektriettevõtted jätkasid kukkumist orkaanist Sandy tekitatud kahjude tõttu. ConEd langes 2,03%, PSE&G lõpetas päeva 1,16% all ja Exeloni aktsia hind vähenes 2,32%.
  Stifel Nicolaus tõusis 2,1%, kui nõustus KBW omandamisega 575 miljoni dollari eest. Selle uudise peale tõusis KBW aktsia hind 7,18%.
  Nafta hind lõpetas USA kauplemispäeva +1,13%, 85,82 dollari peal barreli kohta ja kulla hind +0,51%, 1683,70 dollari peal untsi kohta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Elektrienergia hinnatõus paneb aina rohkem kodusele päikeseenergia-jaamale mõtlema
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Leedu soovitab lahti saada Hiina telefonidest Eesti seisukoht: meil pole põhjust Leedu leidudes kahelda
Leedu kaitseminister soovitas inimestel vältida Hiina telefonide ostmist ja ära visata need, mis juba olemas on, sest avastas sinna sisse ehitatud tsensorlahenduse, kirjutab Reuters. RIA peadirektori asetäitja Gert Auväärti sõnul ei ole RIA sarnaseid analüüse läbi viinud, kuid neil pole põhjust Leedu riikliku küberjulgeoleku keskuse raportis ja leidudes kahelda.
Leedu kaitseminister soovitas inimestel vältida Hiina telefonide ostmist ja ära visata need, mis juba olemas on, sest avastas sinna sisse ehitatud tsensorlahenduse, kirjutab Reuters. RIA peadirektori asetäitja Gert Auväärti sõnul ei ole RIA sarnaseid analüüse läbi viinud, kuid neil pole põhjust Leedu riikliku küberjulgeoleku keskuse raportis ja leidudes kahelda.