• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kas ettevõtja peaks kartma Vene FSBd?

  Vene eriteenistuse FSB katsed Eesti elanikke riigivastasele koostööle värvata on kaitsepolitsei peadirektori Raivo Aegi sõnul hüppeliselt sagenenud. Kommunikatsiooniajakiri Kaja uuris kapo pressiesindaja Harrys Puusepa käest, kuidas sellistes olukordades hakkama saada.

  Venemaa eriteenistused ei tegele ainult salakuulamisega, vaid neid huvitavad ka tehnoloogilised saavutused, rahvusvahelised äriprojektid, isikuandmed – mida delikaatsemad, seda enam, kirjutab ajakirja Kaja uus number, mis keskendub seekord kommunikatsioonile Baltikumis ja Venemaal.
  Mida edukam on ettevõte või organisatsioon, seda suurem on tema mõju ja seda suurem võib olla võõrriigi soov teda oma mõjutustegevuses ära kasutada. Ahvatlev saak on võõrriigi eriteenistusele ka huvipakkuvat infot või tutvusi omavad inimesed, kel on endal mõni nõrk koht, mida ära kasutada: alkoholilembus, truudusetus, kalduvus vägivallale, hasartmängud vms.  
  Pikemalt loe ajakirjast Kaja.
   
   
  Autor: Kaire Uusen, Kristi Malmberg
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Tuntud ärimehe vana vimm päädis Eesti kohtute aastaid kestva kurnamisega
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.