Marta Jaakson • 27. juuni 2013 kell 13:32

IRL: Roode tegevus Autorollos ei puutu erakonda

IRL ei näe erakonnana põhjust kommenteerida erakonnkaaslase Siim Roode tööalast tegevust Autorollos, teatas IRL Äripäevale.

Eile Harju Maakohtule Autorollo kohtuasjas esitatud hageja tõendite järgi tehti Autorollo varatuks Siim Roode, IRLi liikme, juhtimisel. Kohus märkis, et kui juriidiliselt oli Siim Roode Autorollos kui nõustaja, siis kohtu hinnangul ei ole võimalik praegu Roode tegutsemises ühtegi viidet õigusalasele nõustamisele leida ning Roode andis hoopis praktilisi korraldusi. Samuti märkis kohus, et Roode esindajal aga ka teistel kostjatel tuleb oma tõendite osas suur töö ära teha.

Äripäev küsis IRLilt, kas erakond plaanib seoses Siim Roodega midagi ette võtta. Vastus laekus erakonna pressiesindajalt Kaido Kukelt: „IRL ei näe erakonnana põhjust kommenteerida erakonna liikmete tööalast tegevust.“

Eile algas Harju Maakohtus kohtuprotsess Autorollo pankrotitoimkonna esitatud hagi keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannuse, Rain Rosimannuse, advokaat Siim Roode, talle kuuluva firma Roode&Partnerid ning MAQS Law Firm Advokaadibüroo vastu.

Hetkel kuum