• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Idufirmad tutvustasid end Tallinnas investoreile

  Eile Tallinnas toimunud investeerimiskonverents Seed Forum viis kokku siinsed idufirmad ja võimalikud investorid.

  Investorite ette astus seitse iduettevõtet, neist neli olid Eestist, kaks Lätist ning üks Soomest – IoT Technologies, Decider LAB, Vamp Digital, Businessive, Usetrace (Soome), iGotClient ja Sonarworks (mõlemad Lätist).
  Konverentsi toetav advokaadibüroo Borenius andis välja eriauhinna mobiilse turundusega tegelevale digitaalstuudiole Vamp Digital. Boreniuse advokaadi Ott Aava sõnul peavad nad oluliseks, et uuendusliku tegutsemisvaldkonna ettevõtjad, kelle tegevusel on suur perspektiiv, saaksid juba varases ettevõtlusfaasis piisavalt juriidilist tuge ja teadmisi, mille toel jõudsalt areneda.
  Seed Forumi esindaja Rando Pärna sõnul on nad Eestis koolitanud üle 200 ettevõtte ja toonud neist investorid enam kui 70-le. Teadaolevalt ei paku ükski teine organisatsioon maailmas samasuguse meetodiga koolitust, kus ettevõtted saavad väga lühikese ajaga investorvalmiduse, lisas ta.
  Pärna avaldas pressiteates lootust, et järgmise kaheksa aasta jooksul kasvab investorfoorum viiekordseks.
  Seed Forum Eesti tegutseb 2005. aastast, pakkudes alustavatele ettevõtjatele võimalust kaasata rahvusvahelist raha. Igal aastal saadakse Eesti idufirmadelt ligi 40 avaldust programmi pääsemiseks. Soovijate hulgast valitakse investorite jaoks sobivamad, kes läbivad spetsiifilise Seed Forumi raha kaasamise koolituse. Pärast koolitust jääb sõelale umbes kolmandik ettevõtteist, kes pääsevad osalema investorkonverentsidel.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hirm kalli jõuluprae ees on pigem vaataja silmades
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
USA sätib plaani, et takistada Venemaa sissetungi Ukrainasse
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
November oli Tallinna lennujaamale oodatust parem
Novembris läbis Tallinna lennujaama 164 126 reisijat. Võrreldes pandeemiaeelse tasemega on nõudlus alates märtsist järk-järgult taastunud, jõudes novembrikuus 68% juurde tavapärasest mahust. Regulaarlendude keskmine täituvus oli novembris 58%, teatas lennujaam.
Novembris läbis Tallinna lennujaama 164 126 reisijat. Võrreldes pandeemiaeelse tasemega on nõudlus alates märtsist järk-järgult taastunud, jõudes novembrikuus 68% juurde tavapärasest mahust. Regulaarlendude keskmine täituvus oli novembris 58%, teatas lennujaam.