Ekspress: Eesti Meedia takistab ostu

Rainer Saad 10. jaanuar 2014, 12:46

Ekspress Grupi teatel pole Eesti Meedia võimaldanud neil osta SL Õhtulehte, Ajakirjad Kirjastust ja Express Posti, mistõttu valmistatakse ette hagi Eesti Meedia vastu.

Sellest tulenevalt on Ekspress Grupp taganenud ühisettevõtja AS Express Post aktsiate väljaostulepingust ning valmistab ette hagi nõudmaks ASilt Eesti Meedia pooltevahelise aktsionäride lepingu täitmist ning lepingu rikkumisega seotud leppetrahvide tasumist.

Eile avaldas uudisteportaal Postimees artikli, milles AS Eesti Meedia teatas, et on pöördunud kohtusse nõudmaks ASilt Ekspress Grupp aktsionäride lepingu rikkumise eest 8,6 miljonit eurot. Väidetavalt koosneb nõue poolte vahel sõlmitud aktsionäride lepingust tulenevate aktsiaseltside SL Õhtuleht, Ajakirjade Kirjastus ja Express Post aktsiate hinnast ning väljaostuõiguse eest tasumata jätmise leppetrahvist, ütles Ekspress täna avaldatud börsiteates.

Ekspressi teatel ei ole neil informatsiooni väidetavalt esitatud hagi osas, kuivõrd ASi Ekspress Grupp käsutuses väidetavat hagi ei ole. Samuti jääb Ekspress Grupp oma 13. detsembril vahendatud börsiteates esitatud informatsiooni ning seisukohtade juurde.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. January 2014, 08:57
Otsi:

Ava täpsem otsing