Valdo Randpere: kuupäevi pole teada

Eliisa Matsalu 19. veebruar 2014, 16:11

Reformierakonna juhatuse liikme Valdo Randpere sõnul pole teada ühtegi kindlat kuupäeva, mil Ansip tagasiastumisest teatab.

"Mina ei oska öelda, kas see vastab tõele või mitte," ütles Randpere. "Eks ma kuulan seda kõnet siis huviga, mis seal ikka. Muidugi võin ma enne Andruse käest küsida, mida ta öelda kavatseb, kuid ega ma teile seda ikka edasi ei ütleks."

Randpere sõnul on juba teada, et erakonnas toimuvad lähiajal muudatused. "On ju räägitud Siim Kallase tulekust, sellest võib lihtsaid järeldusi teha, et muudatused on kunagi tulemas. Mingitest kuupäevadest pole aga juttu olnud."

Küsimuse peale, kas Ansipi tagasiastumise järel nimetatakse erakonna esimeheks Siim Kallas, jäi Randpere üldsõnaliseks. "See on demokraatliku otsuse küsimus. Üldkogu peab otsustama, kes saab esimeheks ja loogilises mõttes ka peaministri kandidaadiks. Ma ei suuda kuidagi neist sammudest ette rutata ja öelda, mis juhtub ja mis saab," ütles ta.

IRLi kõrge poliitik kinnitas täna Äripäevale, et Ansipi lahkumine on kindel ja toimub lähiajal. "Ju teab IRL täpsemini," ütles selle peale Randpere.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    19. February 2014, 16:11
    Otsi:

    Ava täpsem otsing