Eesti idufirmadele tutvustatakse ärivõimalusi Suurbritannias

03. märts 2014, 16:22

Homme tutvustatakse üritusel “GREAT Entrepreneurs Roadshow”, Eesti start-up ettevõtjatele ja ettevõtlikele tudengitele Suurbritanniaga seotud ärivõimalusi.

Aitamaks alustavatel start-up ettevõtetel saavutada edu maailmaturul, tutvustab Suurbritannia saatkonna juurde kuuluv UK Trade & Investment programmi “The Global Entrepreneur Programme” (GEP). E-tervise, tarkvaraarenduse, nanotehnoloogia, küberkaitse, tervishoiu, digitaalmeedia ja taastuvenergia vallas on programmist välja kasvanud ligi 350 ülemaailmset edulugu. Kokku on start-up'ide kasuks liigutatud üle 1,2 miljardi euro investeeringuid ja loodud üle 2000 töökoha.

Loe pikemalt Äripäeva IKT sektori teemaveebist ITuudised.ee

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. March 2014, 16:22
Otsi:

Ava täpsem otsing