Soome võtab kasutusele Eesti e-piirijärjekorra teenuse

Indrek Kald 14. mai 2014, 11:45

Eesti ettevõtte GoSwift loodud e-piirijärjekorra teenust hakatakse Soomes kasutama juba selle aasta lõpus.

Koos president Ilvesega Soomes riigivisiidil viibiv GoSwifti esindaja Madis Sassiad ütles, et kuigi tehingu osas on Soomega käed löödud, aitab visiit kaasa uute kontaktide sõlmimiseks.

"Valmistame ette tegevusi, et aasta lõpus saaks meie piirijärjekorra teenus ka Soomes käivitatud. Peale Eestit, Leedut ja Venemaad on Soome neljas riik, kus me tegutseme. Taolised visiidid aitavad hästi kaasa, kui soovid oma ettevõtet tutvustada ning uusi kontakte luua," sõnas Sassiad pressiteates.

Eesti ettevõtjad saadavad president llvest tema ametlikul visiidil Soomes kuni kolmapäeva õhtuni. Eesti kaubandus-tööstuskoda korraldab Eesti ettevõtjatest koosneva äridelegatsiooni programme koos Soome koostööpartneritega.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. May 2014, 11:45
Otsi:

Ava täpsem otsing