Indrek Kald • 12. mai 2014 kell 11:34

Ilvest saadab hulk ärimehi Soomes

Täna õhtul sõidab suur hulk Eesti ettevõtjad Soome, kus nad saadavad president Toomas Hendrik Ilvest tema riigivisiidil.

Homme osalevad ettevõtjad Helsingi linnavalitsuses äriseminaril, mille raames toimub ka paneeldiskussioon ettevõtjate ja mõlema riigi presidentidega. Seejärel leiavad aset sektoripõhised ümarlauakohtumised ja ettevõtetevahelised kohtumised, teatas kaubandus-tööstuskoda.

Koja korraldatud äridelegatsiooni programmis osaleb ligi 40 Eesti ettevõtjat. Tegu on ühe läbi aegade suurima delegatsiooniga.

Delegatsioonis osalevad Neeme Org (Aktors OÜ), Kaido Saar ja Veiko Kandla(Bigbank AS), Gunnar Kraft (Sangar AS), Andres Allikmäe (Harju Elekter AS), Ivar Paplavskis (Aeroc International AS), Robert Juodka (advokaadibüroo Varul, Leedu), Aku Sorainen (advokaadibüroo Sorainen), Tõnis Tamme (advokaadibüroo Triniti), Madis Sassiad (GoSwift Suomi), Tiit Vapper (Reaalsüsteemid), Andres Vainola (Empower AS), Ants Sild (Baltic Computer Systems AS), Jorma Kallio (Nortal Group), Anne Samlik (Estravel AS), Jüri Raidla (advokaadibüroo Raidla Lejins & Norcous), Krõõt Kilvet (FinanceEstonia), Ruth Oltjer (Chemi-Pharm AS), Andres Trink (Merko Ehitus AS), Kristo Kirs ja Olavi Ehrstein (Vesimentor OÜ), Ahto Vegmann (Loodusvägi OÜ), Kalev Kõnn (Paroc AS), Tauno Tats (Ambient Sound Investments OÜ), Arne Ansper (Cybernetica AS), Andres Heinver (Kulinaaria OÜ), Alar Tamming (Tavex Group), Allan Aru (Featherie Invest OÜ), Sigrid Lainevee (Estonian Business School), Allan Kiil (Tallinna Sadam), Mailis Lintlom (Windoor AS), Margus Schults (TallinkSilja OY), Enn Pant (Tallink Group), Toomas Tamsar (tööandjate keskliit), Valdar Liive (EAS Helsingi), Mait Palts, Kristy Tättar, Liis Lehesalu (kaubandus-tööstuskoda).

Hetkel kuum