RSA Kindlustus maksis viie kuuga 8,6 miljonit eurot hüvitisi

1321-aripaev 18. juuni 2014, 10:14

RSA Kindlustus maksis tänavu viie kuuga Eesti klientidele 8,6 miljonit eurot kahjuhüvitisi ning kogus kindlustuspreemiaid 13,1 miljonit eurot. Mais ulatusid kahjud 1,3 miljoni euroni ning käive 2,8 miljoni euroni, teatas ettevõte.

„Maikuu tulemused olid ootuspärased, kuid juunis on kindlustusettevõttele kõige suurem riskitegur jaanipäev. Paraku suureneb jaanipidustuste ajal autokahjude summa ja see ei tulene mitte niivõrd kahjujuhtumite arvu tõusust, vaid rasketest autoõnnetustest tulenevatest kahjusummadest,“ märkis RSA kahjukäsitlusosakonna juhataja Eero Link pressiteates.

Lingi sõnul on alati kohane meeldetuletus, et alkoholi tarbinuna või väsinuna ei tohi rooli istuda ning kinni tuleb pidada liikluseeskirjadest. Samuti peaksid kõik liiklejad sh jalakäijad olema jaanipidustuste ajal liikluses eriti tähelepanelikud, kuna pole just harv juhus, kus liiklusõnnetuse korral osutub kannatajaks hoopis korralik liikleja, mitte põhjustaja.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. July 2014, 11:19
Otsi:

Ava täpsem otsing