Tallinn pärgab ettevõtjaid

25. august 2014, 15:34

Tallinna Ettevõtlusamet kutsub osalema konkursil „Tallinna ettevõtlusauhinnad 2014“. Pealinn tunnustab kohalikke ettevõtjaid ja ettevõtluse arendajaid 2. oktoobril toimuval Tallinna ettevõtluspäeval.

Tallinn tunnustab parimat ettevõtlust või turismi soosivat kinnisvaraalast arendusprojekti, ettevõtjate ning teadus- ja arendusasutuste vahelist koostööprojekti, alustavat ettevõtet, turismitegu, töökohtade loojat ning vastutustundlikku ettevõtjat. Vastutustundliku ettevõtja konkursi raames antakse välja ökouuenduse eriauhind, mille kriteeriumiks on ettevõtte keskkonnasäästlik tegevus.

Möödunud sügisel jagunesid ettevõtlusauhinnad kuues põhikategoorias järgmiselt: parima arendusprojekti tiitli pälvis AS Technopolis Ülemiste poolt arendatav Ragnar Nurkse nimeline kolmiktorn, parimaks koostööprojektiks nimetati vähivastase ravimi Virexxa arendusprojekt, mille eestvedaja on AS Vähiuuringute Tehnoloogia Arenduskeskus, säravaimaks startijaks tunnistati Pipedrive OÜ, parim turismitegu oli Briti edukaima sooloartisti Robbie Williamsi Tallinna kontsert, mille eestvedaja oli Factory OÜ, aasta töökohtade looja tiitliga pärjati Kühne + Nagel AS ja vastutustundliku ettevõtja eriauhinna „Ökouuendus“ pälvis Meiren Engineering OÜ.

Lisaks kuuele põhikategooriale antakse ettevõtluspäeval traditsiooniliselt üle eriauhinnad aasta parimatele rakenduslikele teadustöödele Eesti Kunstiakadeemias, Tallinna Tehnikaülikoolis ja Tallinna Ülikoolis. Selles kategoorias esitavad kandidaate eelmainitud kõrgkoolid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. August 2014, 15:37
Otsi:

Ava täpsem otsing