3. september 2014 kell 16:04

Mida säutsuti Obama visiidist Eestisse

Reaktsioonid USA presidendi Barack Obama Eesti visiidile ning Nordea kontserdimajas peetud kõnele.

Twitteris

New Yorgis tegutsev analüütik Mel Huang twitter.com/mel_huangKui Obama sõnum Tallinnas jääb nõrgaks, oleme enam kui portsu ees.Ajakiri Businessweek twitter.com/BWKuule, NATO, miks ei võiks sa rohkem Eesti moodi olla? (Viide selle kohta, et Eesti on üks vähestest liikmesriikidest, mis kulutab kaitsele 2% SKPst)Eesti Ekspressi peatoimetaja Allar Tankler twitter.com/tankler#Estonia trendib (on päeva populaarsemaid teemasid – toim.) TwitterisSuhtekorraldaja Andreas Kaju twitter.com/andreaskajuMis sõna mulle Obama välja öeldust kõige rohkem meeldis? Alaline. See kirjeldab Ameerika pühendumist Washingtoni Leppele ning artikkel 5le.Investeerimisekspert Kristjan Lepik twitter.com/kristjanlepikKõige võimsam 1h Eesti promo läbi aegade? Great success.Rootsi välisministeeriumi protokolliülem Caroline Vicini twitter.com/CarolineVinciniOotasime sõnumit ja saime selle. Aitäh.

Facebookis

Rahandusminister Jürgen Ligi FacebookisSain käteldud nii presidendi kui seitsmetonnise eluka, millega ta sõitis, aga fotograafid ei teinud lihtsast ministrist muidugi väljagi. Turvamees tegi, aga ei kartnud presidendi, vaid masina pärast, ja hakkas pahandama alles siis, kui tollele ka käe külge panin.Toomas (president Toomas Hendrik Ilves) tutvustas mind hoopis kui kõige tähtsamat, mispeale Barak arvas, et mul on raha. Raha tegelikult ei ole.Edgar Savisaar FBs: Obama võib olla tsentristBarack Obama oli rahulikum ja kindlasti mõõdukam, kui meie USA positsioonidele tavapäraselt omistame. USA president tundus olevat välispoliitikas sama mõõdukas kui sisepoliitikas. Võib-olla lausa tsentrist?

Hetkel kuum