Äripäev • 28. oktoober 2014 • 1 min
Jaga lugu:

Soomes langevad korterihinnad

Kortermaja Soomes Oulus  Foto: EPA

Soome statistikaameti esialgsetel andmetel langesid suvel Soomes vanemate korterite hinnad, pealinna piirkonnas uute korterite hinnad tõusid.

Vanemate korterite hinnad langesid kolmandas kvartalis 0,7 protsenti võrreldes kvartal varasemaga, teatas Kauppalehti. Pealinna piirkonnas oli langus 1,3 protsenti ja mujal Soomes 0,2 protsenti. Aastataguse ajaga võrreldes olid langused vastavalt 0,8 ja 1,2 protsenti.

Kolmandas kvartalis oli korteri ruutmeetri keskmine hind Soomes 2284 eurot, pealinnas 3582 eurot ja mujal Soomes 1698 eurot. Uute korterite ruutmeeter maksis keskmiselt 3453 eurot ja pealinna piirkonnas 4615 eurot.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt