Deutsche Bank vahetab finantsjuhti

29. oktoober 2014, 07:12
Deutsche Banki peakontor Frankfurdis (paremal).
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20141029/NEWS/141029646/AR/0/AR-141029646.jpg

Deutsche Bank, kelle investorid on olnud mures panga tugevuse pärast, vahetab finantsjuhti, kirjutab Wall Street Journal.

Panga pikaajaline finantsjuht Stefan Krause on olnud investorite kriitikatule all ning ta vahetab oma senise ametikoha uue vastu. Pressiteate andmeil on Krause uued tegevusvaldkonnad Deutsche Bankis strateegia, kulude kärpimine ja muud taolised küsimused.

Uueks panga finantsjuhiks saab Marcus Schenck, kes oli aastail 2006-2013 Saksa gaasifirmas E.ON finantsjuht. Viimati töötas Schenck aga USA investeerimispanga Goldman Sachsi Londoni kontoris. Ta oli vastutav investeerimispanganduse teenuste valdkonna eest nii Euroopas, Lähis-Idas ning Aafrikas. Saksa energiahiius E.ON-is oli just Schenck see mees, kes juhtis ettevõtte laienemisprotsessi. Samuti mängis Schenck suurt rolli E.ON-i võla vähendamise protsessis. Schenck alustab oma uute tööülesannetega tuleva aasta mais.

Nimetatud personalimuudatus pole pangas sugugi ainuke. Mitmed teisedki töötajad vahetavad ettevõtte siseselt positsioone. 

Pank avaldab kolmanda kvartali majandustulemused kolmapäeval.

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. October 2014, 07:12

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing