Pille Ivask • 29. oktoober 2014
Jaga lugu:

Deutsche Bank vahetab finantsjuhti

Deutsche Banki peakontor Frankfurdis (paremal).
Deutsche Banki peakontor Frankfurdis (paremal).  Foto: Foto: EPA

Deutsche Bank, kelle investorid on olnud mures panga tugevuse pärast, vahetab finantsjuhti, kirjutab Wall Street Journal.

Panga pikaajaline finantsjuht Stefan Krause on olnud investorite kriitikatule all ning ta vahetab oma senise ametikoha uue vastu. Pressiteate andmeil on Krause uued tegevusvaldkonnad Deutsche Bankis strateegia, kulude kärpimine ja muud taolised küsimused.

Uueks panga finantsjuhiks saab Marcus Schenck, kes oli aastail 2006-2013 Saksa gaasifirmas E.ON finantsjuht. Viimati töötas Schenck aga USA investeerimispanga Goldman Sachsi Londoni kontoris. Ta oli vastutav investeerimispanganduse teenuste valdkonna eest nii Euroopas, Lähis-Idas ning Aafrikas. Saksa energiahiius E.ON-is oli just Schenck see mees, kes juhtis ettevõtte laienemisprotsessi. Samuti mängis Schenck suurt rolli E.ON-i võla vähendamise protsessis. Schenck alustab oma uute tööülesannetega tuleva aasta mais.

Nimetatud personalimuudatus pole pangas sugugi ainuke. Mitmed teisedki töötajad vahetavad ettevõtte siseselt positsioone. 

Pank avaldab kolmanda kvartali majandustulemused kolmapäeval.

 

Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt