• Jaga lugu:

  20 Vene pangal alandati reitingut

  Fitch alandas Venemaa pankade reitinguidFoto: EPA

  Rahvusvaheline reitinguagentuur Fitch alandas kahekümne Venemaa panga reitingut neutraalselt negatiivseks.

  Agentuuri teatel peegeldab see nende ootust, et järsk tegevuskeskkonna halvenemine Venemaal kajastub nende pankade krediidivõimekuses 2015. aastal.
  Seejuures enamik panku, mida Fitch jälgib ja mida antud juhul ei mainita, juba omavad negatiivset väljavaadet, sest nende reitingut on seotud hinnanguga Venemaa Föderatsioonile (reiting BBB/väljavaade negatiivne) või on seda muudetud nende eneste krediidivõimekuse languse tõttu.
  Täna avaldatud nimekirja kuuluvad Moskva krediidipank (reiting BB), OAO Sankt-Peterburi pank (BB-), pank Zenit (BB-), Tšelindbank (BB-), RosEvroBank (BB-), LOKO-Bank (B+), Primsotsbank (B+), OAO Novosibirski sotsialnõi kommertseski bank Levoberežnõi (B+), Sovkombank (B+), Tinjkoff Kreditnõje Sistemõ (B+), OAO SDM-Bank (B+), Aziatsko-Tihookeanski Bank (B+), Absoljut Bank (B+), Evrofinans Mosnarbank (B+), OAO BõstroBank (B), SKB-Bank (B), OOO Ekspobank (B), AKB Spurt (B), Pervobank (B) ja Uraltransbank (B-).  
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
SEB: turgudel on oodata korrektsiooni
Aktsiaturgudel on oodata korrektsiooni ning kõige tugevamalt võivad pihta saada Jaapani aktsiad, hoiatas SEB pank, vahendab CNBC.
Aktsiaturgudel on oodata korrektsiooni ning kõige tugevamalt võivad pihta saada Jaapani aktsiad, hoiatas SEB pank, vahendab CNBC.
Raadiohommikus: vaktsiinid, koroonapassid ja kiiresti lähenev sügis
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.