• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Olerex: hinnad rallivad veel mõnda aega

  Olerexi juht Piret Miller ettevõtte tanklas.Foto: Raul Mee

  Kütusefirma Olerex juhi Piret Milleri hinnangul on kütuseturul käimas uskumatud arengud ning maailmaturu hinnad langevad kiires tempos. Milleri hinnangul kestab hinnaralli veel mõnda aega.

  „Olerex on viimastel aastatel teinud suure arenguhüppe. 2011. aastal alustasime restruktureerimisega, mille tuntav positiivne mõju avaldus 2013. aastast. Meie eduteguriks on kindlasti intellektuaalne kapital, kuid järjest olulisemaks pean organisatsioonikultuuri osakaalu väga heade tulemuste saavutamisel,“ rääkis Miller ettevõtte arengust.
  Ta lisas, et Olerex on täna oma turupositsiooniga väga rahul ning areng on strateegiaga kooskõlas. Samas järgmiste aastate osas on plaan olla ambitsioonikam. „Kütuseturul on juba mõnda aega käimas põnevad arengud, kus maailmaturu hinnad langevad uskumatus tempos. Kui pikalt hinnad languses on, ei oska keegi täpselt ennustada, tõenäoliselt kestab ralli veel mõnda aega,“ märkis Miller.
  Ta ütles, et kütusemüüjate jaoks on sellised arengud positiivsed, sest koos soodsa hinnaga tõuseb tarbija ostuvõimekus. „Uuele aastale läheme vastu suurte plaanidega ning eelkõige usuga iseendi võimekusse. Olerexi strateegia näeb ette tõusta aastaks 2020. kütuste jaemüügi turuliidriks Eestis, kõik meie tegevused on suunatud selle eesmärgi saavutamisele," rääkis Miller.
  Lisaks plaanitakse 2015. aastal avada kuni viis uut tanklat, arendada ja uuendada IT-lahendusi, laiendada tanklakaupluste kaupade sortimenti ning arendada toitlustuskontseptsiooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Leedu keelas Linnamäel sealse Forum Cinemase ostu
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Raadiohommikus: olümpiavõitja, muusik, valimised ja linnaruum
Reedeses hommikuprogrammis vestleme Setomaa aasta ettevõtjaks pärjatud Jalmar Vabarnaga. Saame teada, mille eest ta sellise tiitli pälvis ning kuhu Vabarna investeerib.
Reedeses hommikuprogrammis vestleme Setomaa aasta ettevõtjaks pärjatud Jalmar Vabarnaga. Saame teada, mille eest ta sellise tiitli pälvis ning kuhu Vabarna investeerib.