Kaisa Gabral • 23 jaanuar 2015

Olerex: hinnad rallivad veel mõnda aega

Olerexi juht Piret Miller ettevõtte tanklas.  Foto: Raul Mee

Kütusefirma Olerex juhi Piret Milleri hinnangul on kütuseturul käimas uskumatud arengud ning maailmaturu hinnad langevad kiires tempos. Milleri hinnangul kestab hinnaralli veel mõnda aega.

„Olerex on viimastel aastatel teinud suure arenguhüppe. 2011. aastal alustasime restruktureerimisega, mille tuntav positiivne mõju avaldus 2013. aastast. Meie eduteguriks on kindlasti intellektuaalne kapital, kuid järjest olulisemaks pean organisatsioonikultuuri osakaalu väga heade tulemuste saavutamisel,“ rääkis Miller ettevõtte arengust.

Ta lisas, et Olerex on täna oma turupositsiooniga väga rahul ning areng on strateegiaga kooskõlas. Samas järgmiste aastate osas on plaan olla ambitsioonikam. „Kütuseturul on juba mõnda aega käimas põnevad arengud, kus maailmaturu hinnad langevad uskumatus tempos. Kui pikalt hinnad languses on, ei oska keegi täpselt ennustada, tõenäoliselt kestab ralli veel mõnda aega,“ märkis Miller.

Ta ütles, et kütusemüüjate jaoks on sellised arengud positiivsed, sest koos soodsa hinnaga tõuseb tarbija ostuvõimekus. „Uuele aastale läheme vastu suurte plaanidega ning eelkõige usuga iseendi võimekusse. Olerexi strateegia näeb ette tõusta aastaks 2020. kütuste jaemüügi turuliidriks Eestis, kõik meie tegevused on suunatud selle eesmärgi saavutamisele," rääkis Miller.

Lisaks plaanitakse 2015. aastal avada kuni viis uut tanklat, arendada ja uuendada IT-lahendusi, laiendada tanklakaupluste kaupade sortimenti ning arendada toitlustuskontseptsiooni.

Hetkel kuum