Äripäev • 6 aprill 2015

Vaata, kes saavad EASilt suurtoetust

Euro  Foto: Reuters/Scanpix

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) otsustas anda suurinvestori toetust 12 tootmisettevõttele, ühele ettevõttele antav summa ei ületa miljonit eurot.

Koos ettevõtete panusega investeeritakse Eestisse kokku 42,4 miljonit eurot, teatas EAS. Toetatud ettevõtetest asub 6 Harjumaal, 2 Tartumaal, lisaks Viljandi-, Võru-, Pärnu-, Järva- ja Saaremaal.

Suurinvestori toetust saavad:Interchemie Werken De Adelaar Eesti AS (farmaatsiatööstus),Combimill Reopalu OÜ (puidutööstus),Baltic Workboats (väikelaevaehitus),Purutuli OÜ (puidugraanulite tootmine),AS Barrus (puidutööstus),Graanul Invest AS (puidugraanulite tootmine),Marsalis Metall OÜ (metallitööstus),BLRT Toorik OÜ (metallitööstus),Kitman Thulema AS (mööblitööstus),OÜ Globen Metall (metallitööstus),OÜ Print Best (trükitööstus) jaSaku Metall Allhanke Tehas AS (metallitööstus).

Hetkel kuum