Maarit Eerme • 29 juuni 2015

Konkurents kinnisvaras nõuab firmadelt miljoneid

E.L.L. Kinnisvara juhatuse liige Taavi Ojala ütles, et keskustesse tuleb pidevalt investeerida, et konkurentsis püsida.  Foto: Andras Kralla

Viie aasta jooksul plaanib E.L.L. Kinnisvara enda viide keskusesse investeerida miljoneid eurosid, et püsida konkurentsis ja vastata tarbijate ootustele, rääkis ettevõtte juhatuse liige Taavi Ojala.

Kui aasta jooksul ei ole keskustes midagi arendatud või muudetud, on Ojala sõnul tarbijate reaktsioon üsna kiire. „Kui soovid olla tugeval positsioonil, siis pead väga aktiivselt kogu aeg toimetama ning uuendusi ja aktsioone välja mõtlema,“ ütles Ojala.

Loe Äripäeva teemaveebist kaubandus.ee intervjuust, mida räägib E.L.L. Kinnisvara juhatuse liige Taavi Ojala üldisest kaubanduskinnisvara olukorrast, mida arvab T1 kaubanduskeskuse tulekust, kas plaanitakse laiendada tegevust Baltikumist väljapoole, kui pikk on rentnike järjekord nende keskustes ning kuidas nad üüri arvestavad.

Hetkel kuum