• Jaga lugu:

  Savisaar on tagasi: olulisi asju tuleb minuga rääkida

  Edgar Savisaar juuli alguses. Algamas on Keskerakonna juhatuse koosolek.Foto: Andres Putting/Delfi/Eesti Ajalehed

  Märtsis kriitilises seisus haiglasse sattunud ning jala kaotanud Keskerakonna juht ja Tallinna meer Edgar Savisaar on partei juhtimise juures tagasi.

  13. juulil toimus Tallinnas Poska majas Keskerakonna esimene juhatuse koosolek Edgar Savisaare osalusel pärast tema haigestumist, kirjutab Eesti Ekspress. Kõige tähtsamana jäi kohtumisest kõlama mõte, et olulisi asju tuleb ikka Savisaarega rääkida.
  "Savisaar oli väge täis, juhtis koosolekut, käis kõik punktid üle," kirjeldas üks partei juhatuse liige kogunemist. Teine lisas siiski skeptilisemalt, et üks asi on rääkida 40 minutit rohelisest pealinnast ja partei uutest liikmetest, kuid teine asi juhtida linna viis päeva nädalas ja 8 tundi päevas.
  Partei uue juhi kandidaadina on üllatuslikult esile kerkinud Kalev Kallo.
  Märtsis sattus Savisaar haiglasse ning tal amputeeriti lihasööjabakteri tõttu parem jalg.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Raadiohommikus: Irina Embrich võitudest, Otto Pukk 637% tõusust ning Roman Zaštšerinski koroonapassist
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.