Äripäev • 29. juuli 2015 kell 5:58

Savisaar on tagasi: olulisi asju tuleb minuga rääkida

Edgar Savisaar juuli alguses. Algamas on Keskerakonna juhatuse koosolek.  Foto: Andres Putting/Delfi/Eesti Ajalehed

Märtsis kriitilises seisus haiglasse sattunud ning jala kaotanud Keskerakonna juht ja Tallinna meer Edgar Savisaar on partei juhtimise juures tagasi.

13. juulil toimus Tallinnas Poska majas Keskerakonna esimene juhatuse koosolek Edgar Savisaare osalusel pärast tema haigestumist, kirjutab Eesti Ekspress. Kõige tähtsamana jäi kohtumisest kõlama mõte, et olulisi asju tuleb ikka Savisaarega rääkida.

"Savisaar oli väge täis, juhtis koosolekut, käis kõik punktid üle," kirjeldas üks partei juhatuse liige kogunemist. Teine lisas siiski skeptilisemalt, et üks asi on rääkida 40 minutit rohelisest pealinnast ja partei uutest liikmetest, kuid teine asi juhtida linna viis päeva nädalas ja 8 tundi päevas.

Partei uue juhi kandidaadina on üllatuslikult esile kerkinud Kalev Kallo.

Märtsis sattus Savisaar haiglasse ning tal amputeeriti lihasööjabakteri tõttu parem jalg.

 

Hetkel kuum