Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Õhtulehe tegevjuhi tööleping lõpetati

  Ekspress Grupi tegevjuht Gunnar KobinFoto: Raul Mee

  AS Õhtulehe tegevjuhiks saab ametikohal üle kümne aasta töötanud Kristjan Maueri asemel TV3 praegune turundusjuht Merle Viirmaa.

  Majanduslikult eduka ja suurima tiraažiga päevalehe Õhtuleht, mis läks vähem kui aasta tagasi Ekspress Grupi omandusse, tegevjuhi tööleping lõpetati ootamatult. Mauer ise ei osanud töölepingu lõpetamise põhjust välja tuua, ütles ainult, et uudis tuli talle ootamatult. Küll aga oli üht-teist selle kohta öelda Ekspress Grupi tegevjuhil ja Maueri töölepingu lõpetajal Gunnar Kobinal.
  „Kristjan Mauer on olnud selle ettevõtte juht üle kümne aasta. Kaasaegse juhtimisteooria kohaselt ületab see igasuguse inimvõimete piiri. Ta on istunud ettevõttes, mida ta enam edasi arendada ei saanud,“ ütles Kobin.
  Kobini arvates ei olnud Mauerist tema töökohal enam eriti kasu. Ta kiitis Mauerit väga heaks ettevõtte juhiks, aga nentis, et pikka aega samal ametikohal olemine on teda kõvasti räsinud.
  „Pidasime õigeks ettevõtte tuleviku huvides proovida leida uut verd ja uusi ideid ja teisest otsast anda Kristjanile võimaluse mingi uue väljakutsega sammal selja pealt maha hõõruda,“ rääkis Kobin.
  Kobin lisas, et ta on pakkunud Mauerile juba paari uut kohta, kus too võiks oma karjääri jätkata, aga lõplik valik on siiski tema enda teha, kas ta soovib mõne neist ideedest ellu viia või valib täiesti uue kursi. Kobin pidas enda ja Maueri vahelisi suhteid vägagi normaalseteks ja kinnitas, et töölepingu lõpetamine ei olnud tingitud tülist või jahedatest suhetest.
  Mida Kristjan Mauer edasi teeb, pole veel teada ning Kobingi ei soostunud ütlema, missuguseid tööotsi Õhtulehe endisele tegevjuhile juba pakutud on.
  Autor: Kreete Sepp
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Mihkel Nestor: Saksa majandussurutis ei jäta Eestit puutumata
Euroala mootoriks ristitud Saksamaa majandus on hakanud puterdama. Sealsed hädad mõjutavad negatiivselt ka Eesti eksportijate väljavaadet, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädala kommentaaris.
Euroala mootoriks ristitud Saksamaa majandus on hakanud puterdama. Sealsed hädad mõjutavad negatiivselt ka Eesti eksportijate väljavaadet, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädala kommentaaris.
Börsiettevõtted, te ju oskate palju paremini
Kolmapäeval potsatas minu postkasti Modera börsiteade, mis ütles mulle suhteliselt vähe. Minu aeg ja tähelepanu oli kasutatud, kuid potentsiaalse investorina ootan enamat.
Kolmapäeval potsatas minu postkasti Modera börsiteade, mis ütles mulle suhteliselt vähe. Minu aeg ja tähelepanu oli kasutatud, kuid potentsiaalse investorina ootan enamat.
Reaalajas börsiinfo
Jaanus Vihand uuest juhikohast: minu jaoks võrdub A. le Coq Tarmo Noobiga
Veerand sajandit A. Le Coqi õlletehast vedanud Tarmo Noopilt võtab 1. septembrist teatepulga üle Jaanus Vihand, kes avas Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis ametivahetuse tagamaid.
Veerand sajandit A. Le Coqi õlletehast vedanud Tarmo Noopilt võtab 1. septembrist teatepulga üle Jaanus Vihand, kes avas Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis ametivahetuse tagamaid.
Vene kodanike sisenemist Eestisse piiratakse juba tuleval nädalal
Eile kiitis valitsus heaks sanktsiooni, millega piiratakse Venemaa kodanikele Eesti viisade väljastamist. Nüüd on teada, et Vene kodanikud ei saa üle piiri alates 18. augustist.
Eile kiitis valitsus heaks sanktsiooni, millega piiratakse Venemaa kodanikele Eesti viisade väljastamist. Nüüd on teada, et Vene kodanikud ei saa üle piiri alates 18. augustist.
Hälvikparkijatest tüdinenud nõuavad liiklusseaduse muutust
Linlased, kes on häiritud renditõukerataste lohakast parkimisest, mis takistab kaasliiklejaid ja tekitab tänavatel ohtlikke olukordi, on asunud koguma allkirju liiklusseaduse muudatuseks, et kaoses korda luua.
Linlased, kes on häiritud renditõukerataste lohakast parkimisest, mis takistab kaasliiklejaid ja tekitab tänavatel ohtlikke olukordi, on asunud koguma allkirju liiklusseaduse muudatuseks, et kaoses korda luua.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.