Äripäev • 3. september 2015 kell 13:52

Olari Taal: rumal oleks Mõisa valetamises kahtlustada

Olari Taal  Foto: Eiko Kink

Ekspoliitikust ettevõtja Olari Taal ütles Postimehele, et on ka ise 2000. aastate alguses kuulnud juttu, mille kohaselt liikus Tallinna Sadama kaudu raha toonase kolmikliidu erakondadele, ning et Jüri Mõis ei ole seda kindlasti välja mõelnud.

Res Publica üks loojaid ja rahastajaid, hiljem kuni 2007. aastani Isamaa ja Res Publica Liitu kuulunud Taal ütles Postimehele, et skeemidest räägiti ettevõtjate hulgas 2000. aastate alguses tihti.

"Ju nad olid tavalised, küllap erakondade raha hankimisel eesmärk pühendas abinõu. Ähmaselt mäletan ka konkreetset juhtumit, kas seda kuulsin Jüri Mõisalt või kelleltki kolmandalt, ei meenu. Pigem siiski Jürilt," rääkis Taal ja lisas, et kindlasti pole Mõis seda välja mõelnud ning rumal oleks teda valetamises või "luulutamises" kahtlustada. "Pigem täna vassivad asjaosalised."

Loe lähemalt Postimehest.

Hetkel kuum