Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Politseiamet maksab 3 miljoni eurost üüri äsja sündinud riiulifirmale

  PolitseimajaFoto: Veiko Tõkman

  Politsei- ja piirivalveamet hakkab oma Tallinnas asuva Politseimaja üüriarveid edaspidi tasuma PBG Holding Investile, mis on alles augusti keskel loodud osaühing ning registreeritud riiulifirmade kombinaadi Wasp Project aadressile.

  Tallinnas Pärnu maanteel asuva Politseimaja omanikuvahetuse järel hakkab politsei- ja piirivalveamet üle 3 miljoni euro suurust üüriarvet maksma äsjaloodud riiulifirmale, kirjutas Delfi.
  Sel nädalal jõudis avalikkuse ette info, et PPA Põhja prefektuuri peahoone vahetab selle aasta jooksul juba teist korda omanikku. Veebruaris läks hoone Saksa päritolu kinnisvara-ja investeerimisettevõttelt Catella Real Estate AG-lt OÜ Pärnu Maantee 139 omandisse. OÜ Pärnu Maantee 139 enamusosanik on ehitusettevõtja Jaanus Otsa.
  Kinnistu uueks omanikuks sai nüüd üks Pariisis paikneva peakorteriga rahvusvaheline kinnisvarafond, mida esindab Eestis firma nimega PBG Holding Invest ja mille nime ükski asjaosaline välja öelda ei taha.
  Prantsuse investeerimisfondi nõustas tehingul Colonna Kinnisvara, kellele jääb ka hoone edasine haldus. Müügitehingu hinda osapooled avaldada ei soovi.
  Üüriarveid hakkab PPA tasuma PBG Holding Investile, mis on alles augusti keskel loodud osaühing ning registreeritud riiulifirmade kombinaadi Wasp Project aadressile, kirjutas Delfi.
  Mullu maksis PPA Pärnu maantee peamaja eest üüri 3 286 399,44 eurot.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Vandeadvokaat ühistranspordist: alarahastuse vältimine on riigi vastutus
Olukord ühistranspordi korralduses – osaliselt nii-öelda tasuta transpordis – on vilets juba aastaid, kuid kallinenud kütuse tõttu kasvas see kriisiks. Hiljuti rahuldas riigikohus kolm ettevõtjate kaebust, kuid alarahastatud teenindajate seis üha halveneb, kirjutab vedajaid kohtus esindanud vandeadvokaat Jaana Nõgisto.
Olukord ühistranspordi korralduses – osaliselt nii-öelda tasuta transpordis – on vilets juba aastaid, kuid kallinenud kütuse tõttu kasvas see kriisiks. Hiljuti rahuldas riigikohus kolm ettevõtjate kaebust, kuid alarahastatud teenindajate seis üha halveneb, kirjutab vedajaid kohtus esindanud vandeadvokaat Jaana Nõgisto.
SAF Tehnika kasum kasvas aastaga poole võrra
Riia börsil noteeritud sidetehnikatootja SAF Tehnika teenis juunis lõppenud majandusaastal aktsia kohta 2,01 eurot kasumit, mis on 53% enam kui eelmisel majandusaastal.
Riia börsil noteeritud sidetehnikatootja SAF Tehnika teenis juunis lõppenud majandusaastal aktsia kohta 2,01 eurot kasumit, mis on 53% enam kui eelmisel majandusaastal.
Reaalajas börsiinfo
Edukat tippjuhti Tarmo Noopi kutsuti buldooseriks, aga see on nüüd minevik Lahkumisintervjuu!
Veerandsada aastat A. Le Coqi juhtinud Tarmo Noop (54) meenutab lahkumisintervjuus, et karjääri alguses kutsuti teda buldooseriks. Praegu ei kujuta ta ettevõtte juhina ette noort 24aastast, kellel puuduvad, nagu temal toona, varasemad kogemused.
Veerandsada aastat A. Le Coqi juhtinud Tarmo Noop (54) meenutab lahkumisintervjuus, et karjääri alguses kutsuti teda buldooseriks. Praegu ei kujuta ta ettevõtte juhina ette noort 24aastast, kellel puuduvad, nagu temal toona, varasemad kogemused.
Poolaasta maksutulu kasvas 16%
2022. aasta esimese kuue kuuga tasuti maksu- ja tolliametile 5,62 miljardit eurot makse, mida on eelmise aastaga võrreldes 16 protsenti rohkem.
2022. aasta esimese kuue kuuga tasuti maksu- ja tolliametile 5,62 miljardit eurot makse, mida on eelmise aastaga võrreldes 16 protsenti rohkem.
Välisturistid kulutasid Eestis rohkem kui eestlased välismaal
Välisturistid kulutasid Eestis teises kvartalis 320 miljonit eurot, Eesti elanikud jätsid välismaale samal ajal 265 miljonit eurot, on välja arvutanud Eesti Pank.
Välisturistid kulutasid Eestis teises kvartalis 320 miljonit eurot, Eesti elanikud jätsid välismaale samal ajal 265 miljonit eurot, on välja arvutanud Eesti Pank.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.