Äripäev • 18 september 2015

Politseiamet maksab 3 miljoni eurost üüri äsja sündinud riiulifirmale

Politseimaja  Foto: Veiko Tõkman

Politsei- ja piirivalveamet hakkab oma Tallinnas asuva Politseimaja üüriarveid edaspidi tasuma PBG Holding Investile, mis on alles augusti keskel loodud osaühing ning registreeritud riiulifirmade kombinaadi Wasp Project aadressile.

Tallinnas Pärnu maanteel asuva Politseimaja omanikuvahetuse järel hakkab politsei- ja piirivalveamet üle 3 miljoni euro suurust üüriarvet maksma äsjaloodud riiulifirmale, kirjutas Delfi.

Sel nädalal jõudis avalikkuse ette info, et PPA Põhja prefektuuri peahoone vahetab selle aasta jooksul juba teist korda omanikku. Veebruaris läks hoone Saksa päritolu kinnisvara-ja investeerimisettevõttelt Catella Real Estate AG-lt OÜ Pärnu Maantee 139 omandisse. OÜ Pärnu Maantee 139 enamusosanik on ehitusettevõtja Jaanus Otsa.

Kinnistu uueks omanikuks sai nüüd üks Pariisis paikneva peakorteriga rahvusvaheline kinnisvarafond, mida esindab Eestis firma nimega PBG Holding Invest ja mille nime ükski asjaosaline välja öelda ei taha.

Prantsuse investeerimisfondi nõustas tehingul Colonna Kinnisvara, kellele jääb ka hoone edasine haldus. Müügitehingu hinda osapooled avaldada ei soovi.

Üüriarveid hakkab PPA tasuma PBG Holding Investile, mis on alles augusti keskel loodud osaühing ning registreeritud riiulifirmade kombinaadi Wasp Project aadressile, kirjutas Delfi.

Mullu maksis PPA Pärnu maantee peamaja eest üüri 3 286 399,44 eurot.

Hetkel kuum