Andras Kralla • 29. oktoober 2015 kell 9:15

Selgusid Virumaa parimad ettevõtted

Kolmapäeval Rakvere AQVA Hotel & Spa konverentsikeskuses toimunud Viru maakonnakonverentsil kuulutati välja maakonna TOPide võtjad.   Foto: Andras Kralla

Kolmapäeval Rakvere AQVA Hotel & Spa konverentsikeskuses toimunud Viru maakonnakonverentsil kuulutati välja maakonna TOPide võtjad. Kohalike ettevõtjate hulgas on Äripäeva korraldatud traditsiooniline üritus iga-aastane kindel kokkusaamiskoht.

Lääne-Virumaa TOP 2015

1. Palmse Mehaanikakoda OÜ2. JELD-WEN Eesti AS3. Simuna Ivax OÜ

Ida-Virumaa TOP 2015

1. Narva Vesi AS2. Eesti Energia Õlitööstus AS3. Alexela Sillamäe AS3. Eesti Energomontaaž AS

Äripäeva arvamustoimetuse juhi Vilja Kiisleri küsimustele otsisid vastuseid Marati omanik ning tegevjuht Kristi Täht, vanadekodude omanik Olav Puldre, Aqva Spa juht Roman Kusma ning Nitroferdi juht Aleksei Nikolajev. Roman Kusma Ettevõtja ja Aqva Spa juht   Foto: Andras Kralla
Hetkel kuum