Äripäev • 20. november 2015 kell 13:30

Toomas Luman helistab murega peaminister Rõivasele

Nordeconi suuromanik Toomas Luman  Foto: Raul Mee, Äripäev

Ehitusfirma Nordecon suuromanik ja Eesti kaubandus-tööstuskoja juhatuse esimees Toomas Luman tunnistas intervjuus LP-le, et helistab mure või probleemi korral otse peaministrile ja presidendile.

„Jah, kasutan küll seda võimalust. Kasutasin ja ka jään kasutama,“ vastas Luman ajakirjaniku spekulatsioonile, et tal on kõigi presidentide ning ametis olnud ja olevate peaministrite isiklikud mobiiltelefoninumbrid ja ta kasutab aeg-ajalt võimalust neile helistada.

„Ma arvan, et ma ei ole ainus selline. Eks see on Eesti suur pluss, et ühiskond on nii väike ja suur osa ühiskonna liidreid tunneb üksteist isiklikult ning saab öelda nelja silma all vabalt välja, mida nad olukorrast tegelikult arvavad, jättes poliitkorrektsuse kõrvale,“ selgitas Nordeconi suuromanik Toomas Luman. Ta tõi näiteks, et peaminister Taavi Rõivasele helistas kõigest nädala ees, et ühtteist arvata Eesti arengute kohta.

Loe edasi LPst.

Hetkel kuum