Äripäev • 23. november 2015 kell 10:05

Tallinn kuulutas välja Kopli trammitee remondihanke

Tallinn kuulutas välja Kopli trammitee remondihanke  Foto: Raul Mee

Tallinna Linnatranspordi AS kuulutas välja Viru ringi ja Kopli vahelise trammitee projekteerimis-ehitushanke, millele saab pakkumusi esitada 11. jaanuarini.

Kopli trammitee remont hõlmab rööbastee vahetust, kontaktvõrkude rajamist, alajaamade ehitust ning piirnevate alade ja ülesõitude korrastamist. Rekonstrueeritava trammitee pikkus on umbes 16 kilomeetrit.

Tööd viiakse läbi kolmes etapis: Suur Rannavärava ning Balti jaama vahelise ala trammitee trajektoori muutmine; Viru väljaku ja Suur Rannavärava vahelise trammitee remont koos Viru pöörangute vahetusega; Balti jaama ja Kopli depoo vahelise trammitee remont koos Kopli depoo ümberehitusega.

Hetkel kuum