Äripäev • 28. jaanuar 2016 kell 8:57

Alexela kahekordistas elektrimüügi turuosa

Alexela Grupi suuromanik Heiti Hääl.  Foto: Eiko Kink

Alexela Groupi kuuluv Alexela Energia AS müüs möödunud aastal ligi 370 miljonit kWh elektrit. Ettevõtte elektrimüügi käibeks kujunes 12 miljonit eurot ning turuosa tõusis 5,1%-ni. Ettevõte jõudis mullu ka jooksvasse kasumisse.

Alexela Groupi esimees Andreas Laane sõnul on selle aasta suurimaks eesmärgiks viia ettevõtte maagaasi- ja vedelgaasiturgude teenused samale tasemele elektriga, pakkudes klientidele terviklahendust energia ostmisel.

Selle aasta müügimahuks on Alexela Energia planeerinud 21 miljonit eurot, hõlmates nii elektri-, maagaasi- kui vedelgaasi müüki.

Alexela Energia asutati 2012. aastal ning ettevõtte möödunud aasta käive ulatus üle 20 miljoni euro.

Hetkel kuum