Harro Puusild • 30. märts 2016
Jaga lugu:

OTSEÜLEKANNE kell 14.30: Liisa Oviir tutvustab tööstuse rohelist raamatut

Ettevõtlusminster Liisa Oviir.  Foto: Andras Kralla

Ettevõtlusminister Liisa Oviir esitleb täna konverentsil „Ettevõtluskõrgkooli aastakonverents: disainist ja brändist tööstusele“ tööstuspoliitika rohelist raamatut. Tööstusuudised.ee teeb minister Oviiri ettekandest otseülekande, mis algab kell 14.30.

„Tööstuspoliitika roheline raamat sisaldab pikaajalist, aastani 2030 ulatuvat vaadet tööstuse rahvusvahelise konkurentsivõime suurendamiseks,“ ütles minister Liisa Oviir tööstusuudised.ee-le.

„Rohelise raamatu koostamise käigus oleme kaardistanud tööstussektorite peamised kitsaskohad ja leidnud neile koos ettevõtjatega ka lahendused. Neist väljapakutud võimalikest lahendustest ajendatuna oleme koostöös rahandusministeeriumiga alustanud näiteks analüüsi energiaintensiivsetele ettevõtetele maksuerandite tegemiseks,“ lisas minister.

Jälgi ülekannet Oviiri ettekandest alates kell 14.30 Äripäeva teemaveebis tööstusuudised.ee.

Jaga lugu:
Hetkel kuum