Piret Reiljan • 9. august 2016 kell 8:45

Rosimannus: olete Äripäevas nagu põrsad

Rosimannus: olete Äripäevas nagu põrsad  Foto: Raul Mee

Rain Rosimannus asus Äripäeva süüdistama tema poriga ülevalamises ja vastaspoole tellimustöö täitmises Autorollo tsiviilvaidluses.

Äripäev avaldas täna kirjavahetuse, millest ilmneb, et Rosimannus uuris 2010. aasta mais napilt enne Autorollo varatuks tegemise algust, millised riskid on Autorollo tegevusega seoses juhatuse liikmel ehk Väino Pentusel. Rosimannuse sõnul tõendab kirjavahetus, et Pentus tundis oma juhatuse liikme kohustuste täitmise pärast muret ka haiguslehel olles.

Rosimannuse kommentaar, mille ta palus avaldada täismahus:

"Te olete seal Äripäevas nagu väikesed põrsad - ruigate rõõmust, kui saate kellegi poriga üle valada ja selles poris päevade kaupa ise püherdada. Palju hullem on aga see, et te teete seda käimasoleva tsiviilvaidluse käigus neljandat aastat järjest minu vastaspoole tellimustööna, aga ei kirjuta nende luiskelugude juurde, et Savisaare advokaadibüroo Lextal on Äripäeva seminaride sponsor ja/või koostööpartner. 

Antud juhul olete teinud aga oma sõpradele Savisaare advokaadibüroost karuteene - kogu see kirjavahetus tõendab ilmekalt, et Väino Pentus tundis oma juhatuse liikme kohustuste täitmise pärast muret ka haiguslehel olles ja tõde on selles vaidluses kogu aeg minu poolt olnud."

Toimetuse kommentaar: Lextali büroo nimetamine Savisaare bürooks on üllatav, kuna Savisaart kaitsev Lextali advokaat Oliver Nääs esindab näiteks Rosimannuse parteikaaslast ja sõpra Eerik-Niiles Krossi vaidluses Äripäevaga. Mis puudutab Äripäeva koostööpartnereid, siis neid on palju ja nende hulgas on olnud näiteks ka Autorollo tsiviilvaidluses Rosimannuseid esindav Raidla büroo. Koostöö ettevõtetega ei mõjuta kuidagi Äripäeva ajakirjanduslikku sisu.

Hetkel kuum