Harro Puusild • 29. august 2016 kell 11:30

Milrem alustab tänavu roomikute tootmist

Milremi juhatuse esimees Kuldar Väärsi.  Foto: Eiko Kink

Milremi juhatuse esimehe Kuldar Väärsi sõnul alustab ettevõte tänavu viimases kvartalis mehitamata roomikute väikesemahulist tootmist.

„Milrem liigub oma tegevustega plaanipäraselt. Alustame selle aasta viimases kvartalis väikesemahulist tootmist. Tegemist on testsõidukitega, mis lähevad juba sihtriikidesse testide sooritamiseks. Nende testide tulemusena saame viimistleda juba täpselt kasutaja vajadustele sobilikud tooted. Erinevates riikides on erinevad nii tehnilised kui ka kasutustingimused,“ ütles Väärsi tööstusuudised.ee-le.

Väärsi märkis, et praegu ei saa veel avalikult neid riike nimetada, sest kokkulepete sõlmimine on pooleli. „Saab aga öelda, et järgmisel aastal on vähemalt kolmes või isegi neljas riigis Milremi UGVd testimisel.“

Loe pikemalt Äripäeva teemaveebist tööstusuudised.ee

NB! Kuldar Väärsi esineb 11. oktoobril konverentsil Tööstuse Äriplaan 2017, kus räägib pikemalt Milremi ootustest ja plaanidest järgmisel aastal ning kaugemas tulevikus. Tutvu konverentsi täpsema programmiga ja registreeri aegsasti.

Hetkel kuum