Äripäev • 31. august 2016 kell 12:10

Toomas Annus: Eesti Ekspress valetab

Toomas Annus  Foto: Andras Kralla

Merko Ehituse suuromaniku Toomas Annuse sõnul paneb Eesti Ekspress ASi Riverito pangakontol seisvat summat hinnates kõvasti mööda.

"Eesti Ekspress  lihtsalt valetab," ütles Toomas Annus Äripäevale. "Riverito arvel sellist raha pole." Eesti Ekspress kirjutas täna, et Annuse valdusfirma AS Riverito arvel seisab ligi 95 miljonit eurot.

Positiivne on Annuse sõnul aga see, et vale erineb tegelikkusest ainult kolm-neli korda. "Nii lähedal tegelikkusele ollakse Eestis harva ja see on selgelt väga meeldiv tendents. Iseasi on see, kas teiste ettevõtete puhul ollakse tegelikkusele lähemal või hoopis kaugemal?"

Ekspress reastas täna avalike aruannete põhjal Eesti ettevõtted, millel oli eelmise majandusaasta lõpus kõige rohkem raha pangaarvetel või kassas.

Hetkel kuum