• Jaga lugu:

  Äripäeva eksajakirjanik juhib Bonnieri ärilehtede divisjoni

  Karmo Kaas-Lutsberg asub juhtima Bonnieri ärilehtede divisjoni ja saab ka Bonnier AB juhtkonna liikmeks.Foto: Raul Mee

  1990ndatel aastatel Äripäevas ajakirjanikuna töötanud Karmo Kaas-Lutsberg asub juhtima Skandinaavia suurima meediakontserni Bonnier ärilehtede divisjoni ja saab ühtlasi ka Bonnier AB juhtkonna liikmeks.

  Bonnieri ärilehtede divisjon on meediagrupi väikseim, kuid kõige rahvusvahelisem, tegutsedes lisaks Eestile (Äripäev) ka Taanis, Soomes, Saksamaal, Norras, Leedus, Poolas, Sloveenias ja Rootsis.
  “Töö Äripäevas oli kindlasti kasulik selle poolest, et õpetas meediaäri toimimist "rohujuure" tasandil,” kommenteeris Kaas-Lutsberg. “Töö grupi tasandil on erinev ja huvitav selle poolest, et on võimalus näha suurt pilti. Otsuste langetamise seisukohast on Bonnier Grupi organisatsioonikultuur üsna sarnane erinevates riikides.”
  “Karmo oli keskne kuju Bonnieri ärilehtede edukas arengus, mille käigus on viimasel 5-6 aastal olnud selge kasv ja kasumlikkuse suurenemine,” lausus Bonnier Grupi juhatuse esimees Tomas Franzén.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Avatus ja liberaalsus teenib Eesti huve ka Euroopa kaksikpöördes
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Tehnoloogiahiiud lõid ootusi; investorite tuju see ei tõstnud
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Terviseameti külmladude uuringud jätkuvad, raisku läks 3 miljonit eurot
Terviseamet andis ülevaate külmladude soojenemisest, mille tõttu läks riknema 100 000 doosi vaktsiini ja ravimit.
Terviseamet andis ülevaate külmladude soojenemisest, mille tõttu läks riknema 100 000 doosi vaktsiini ja ravimit.
Kütusefirmast lahkuv Kai Realo läheb Ragn-Sellsi tegema seda, mida süda kutsub
Üheksa aastat rahvusvahelise kütuseketi Circle K Eesti peadirektori ametis olnud Kai Realo asub tööle prügifirma Ragn-Sells Eesti juhi kohale. "Tundub nagu poolte vahetamine, aga midagi ei ole teha, süda kutsub," rääkis Realo usutluses Äripäevale.
Üheksa aastat rahvusvahelise kütuseketi Circle K Eesti peadirektori ametis olnud Kai Realo asub tööle prügifirma Ragn-Sells Eesti juhi kohale. "Tundub nagu poolte vahetamine, aga midagi ei ole teha, süda kutsub," rääkis Realo usutluses Äripäevale.